fbpx

Mobil klímaszervizMobil klímatöltés, klíma javítás

Vállaljuk magánszemélyek és cégek személyautóinak, teherautóinak, munkagépeinek helyszíni klímatöltését szükség esetén javítását.

Szolgáltatásunk lényege hogy egyeztetett időpontban mi megyünk a helyszínre legyen az telephely, munkahely akár parkoló. A klímatöltés egy automata géppel történik, ami tartalmazza a legtöbb jármű gyári adatát így a töltés teljesen biztonságosan lefolytatható.

A „csak töltsünk rá„ nálunk nem működik mert a nyomásokból nem derül ki hogy pontosan hány gramm hűtőközeg van a rendszerben. Ha nem megfelelő mennyiségű a hűtőközeg, az a rendszer meghibásodásához vezet ezért az egész töltési folyamatot végig kell csinálni hogy ez elkerülhető legyen.

A nyomás ellenőrzés után lefejtjük a maradék hűtőközeget (ha még van a rendszerbe). Ezután nyomáspróbát végzünk, ha ez idő alatt csökken a nyomás nem érdemes a rendszert feltölteni. Megkeressük a szivárgás helyét és műhelyünkben vagy a kisebb javításokat akár helyszínen elvégezzük.


Klímacső javítása, cseréje

A klíma csövek javítása egy baleset vagy egyszerűen az idő múlásával válik esedékessé. Egy baleset, koccanás miatt a gépjármű elejében levő csövek könnyen sérülhetnek ami miatt a hűtőközeg távozik a rendszerből.

Ha nem megfelelően vannak rögzítve a csövek és hozzá érnek, dörzsölődnek valamihez egy idő után kilyukadnak ami miatt szintén távozik a rendszerből a hűtőközeg.

Vállaljuk a klíma csövek javítását, cseréjét!

- Gyakran Ismételt Kérdések -

A „csak töltsünk rá„ nálunk nem működik mert a nyomásokból nem derül ki hogy pontosan hány gramm hűtőközeg van a rendszerben.

Ha a nyomáspróba alatt csökken a nyomás, akkor nem érdemes a rendszert feltölteni. Megkeressük a szivárgás helyét és műhelyünkben vagy a kisebb javításokat akár helyszínen elvégezzük.

Személyautók, teherautók, munka gépek helyszíni klímatöltése, szükség esetén javítása.

Klímajavítás / töltés árlista

Személyautó klímatöltés (R134a) 

Munkadíj

8.000 Ft
Hűtőközeg (R134a)25 Ft/g
Nyomás próba3.000 Ft
Uv olaj3.000 Ft
Személyautó klímatöltés (1234yf) 
Munkadíj14.000 Ft
Hűtőközeg (1234yf)100 Ft/g
Nyomáspróba3.000 Ft
UV olaj5.000 Ft
Hybrid / elektromos UV olaj7.000 Ft
Teherautó és munkagép klímatöltés 
Munkadíj10.000 Ft
Hűtőközeg (R134a)25 Ft/g
Hűtőközeg (1234yf)Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Nyomáspróba4.000 Ft
Uv olaj5.000 Ft
Klíma cső javítása, cseréjeÉrdeklődjön elérhetőségeinken!
Klíma javítás 
Személyautó8.000 Ft / óra
Teherautó, munkagép12.000 Ft / óra
Kiszállási díjÉrdeklődjön elérhetőségeinken!

A feltüntetett árak nettó árak, a 27%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Fotógaléria
Kulcsszavak